Experiențe și oferteMasuri igiena si siguranta!


Stimati parteneri,

In contextul epidemiologic actual,  dorim sa va informam ca Hotel Opera Plaza si-a imbunatatit protocolul intern de curatare si dezinfectare a tutoror spatiilor de cazare, pentru a va asigura o sedere cat mai confortabila .
Urmarim in permanenta cele mai recente sfaturi si recomandari din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, dorind astfel sa protejam siguranta oaspetilor si echipei noastre dragi.
Pe aceasta cale suntem bucurosi  sa va aducem la cunostinta masurile aplicate in metodologia de curatare a tuturor suprafatelor din camere si bai, cu solutii speciale biocide, avizate de catre Ministrul Sanatatii, dupa cum veti observa in atasamentul acestui mail (unde regasiti  varianta in romana si inca o varianta in engleza pentru parteneri externi).

Piscina hotelului si zona de Health Center ( salon masaj, sala fitness, vestiare si sauna ) vor ramane inchise pana la reglementarile finale primite de la guvernul Romaniei. Micul dejun se va servi in camera in regim room-service cu comanda in prealabil .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire.