EN

Restaurant & Bar

Bar “Lobby”

Deschis intre 07:00 si 23:00, Lobby Bar Opera Plaza va asteapta cu o gama variata de bauturi fine pentru serile tarzii, dar si cu o selectie generoasa de vinuri.

Fiind cea mai ‘vie’ zona a hotelului, Lobby Bar-ul este totodata un spatiu intim si elegant, perfect pentru o discutie de afaceri sau o cafea cu prietenii. Vederea la strada prin vitrinele inalte creeaza sentimentul de spatiu deschis iar serile sunt animate de focul din semineu ce simbolizeaza ‘caldura’ si familiaritatea de care va veti bucura doar la Opera Plaza.

Vezi galerie foto

Restaurant “Nabucco”

Recunoscut pe piata clujeana pentru preparatele delicioase si serviciile de cel mai inalt nivel, Restaurant Nabucco isi intampina oaspetii intr-un cadru intim si elegant, potrivit pentru evenimente diversificate, de la mese de afaceri pana la nunti sau evenimente corporate.

Aici, pregatirea mesei poate fi un adevarat spectacol care incanta oaspetii nostri la fiecare vizita.

Somelierii nostri va pun la dispozitie o gama larga de vinuri si bauturi fine, iar maestrii bucatari va asteapta cu adevarate “experiente culinare”, care va vor determina sa reveniti cu placere de fiecare data.

Restaurant Nabucco este o expunere de “Clasa” reprezentativa pentru serviciile noastre si cel mai important pentru oaspetii nostri.

Vezi galerie foto

Restaurant “Opera Garden”

Descopera o alternativa la decorul formal in Restaurant Opera Garden, restaurantul care se remarca prin tavanul inalt de sticla si plantele decorative care creeza o atmosfera relaxanta intr-un spatiu aerisit.

Prospetimea se transpune si la aria culinara, unde preparatele sunt obtinute din ingrediente proaspete, de la ferma proprie si fermele partenere, tematica restaurantului fiind conceptul farm-to-table, initiativa care incurajeaza un stil de viata sanatos.

Vezi galerie foto

Terasa de vară

In zilele placute va invitam sa vizitati terasa de vara, o oaza de relaxare in mijlocul orasului.

Cu piscina, live grill si zona de relaxare, este locul ideal unde oaspetii nostri se pot bucura de razele soarelui sau pot petrece seri minunate de vara cand terasa devine un loc animat unde ne retragem dupa o zi lunga la birou.

Dupa relaxarea la SPA recomandam freshurile si meniul de salate pentru un mod de viata sanatos, iar un pahar de vin ales din colectia noastra vasta este intotdeauna recomandat pentru epilogul unei zile perfecte.

Vezi galerie foto