EN

Servicii de catering

Sunt cateva evenimente importante in viata noastra care vor ramane in amintirea tuturor asa ca succesul acestora e singura optiune. In cei peste 6 ani de experienta, echipa Opera Plaza a pastrat acelasi nucleu de oameni priceputi si dedicati in intregime evenimentului dumneavoastra. Recunoscuti pe piata Clujeana pentru calitatea serviciilor, echipa noastra isi va demonstra experienta si implicarea prin desfasurarea cursiva a actiunii si satisfactia fiecarui participant.

Fie ca este vorba de business buffet, o cină coktail sau un alt moment important, ne angajam sa va preluam toate grijile organizatorice pentru a va putea bucura de moment. Astfel, prin expertii nostri in organizari evenimente si colaboratori vom parcurge toate detaliile impreuna pentru o desfasurare perfecta cu loc doar pentru surprize placute.

Serviciile de inalta clasa sunt completate de cele mai gustoase preparate care ne recomanda locatia si au adus recunoasterea maestrilor nostri bucatari.

Avantajele Opera Plaza

Departamentul de catering va sta la dispozitie pentru evenimente private sau corporate in afara locatiei hotelului. .
Echipa noastra de profesionisti are experienta in cine tip cocktail, bufete in aer liber, nunti sau botezuri in aer liber, cat si logistica necesara pregatirii si servirii. De asemenea, se pot pune la dispozitie si echipamente tehnice audio/video prin intermediul serviciului de organizare evenimente marca Opera Plaza.

R

Posibilitate organizări evenimente de până 1000 persoane

R

Personal calificat de servire

R

Punctualitate

R

Servire preparete calde si reci

R

Servire băuturi non-alcoolice cat și alcoolice

R

Coffee Breaks

Staff planner (persoana dedicata evenimentului)

Asistență tehnică

Verifică disponibilitatea sălii și Rezervă acum!